Bokning för motion
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedsta Gymnastikförening
Fotboll
Välkommen till oss i Smedsta GF!

Vi erbjuder rolig och säker träning till alla intresserade i olika åldrar. Vi har verksamhet från 3 års ålder upp till seniorverksamhet.

 

IDEELL VERKSAMHET

I vår ideella verksamhet är målet att vi ska finnas tillgängliga och erbjuda verksamhet för alla intresserade.

 

Vi behöver alltid frivilliga krafter så vill och kan du hjälpa till i vår förening är du varmt välkommen att kontakta oss. Maila gärna info@gnestagympa.se

Deltagande motionspass och vattengymnastik
2023-01-03 20:20

Information motionsgrupper / vattengymnastikgrupper:

 

Inför uppstarten av vårterminen 2023 kommer vi att avisera alla tidigare medlemmar som vi har kompletta uppgifter till via Sportadmin.

 

Detta innebär att du kommer att få ett mail med uppgifter om hur du accepterar din plats i vattengymnastikgrupp (-er) alternativt som medlem på våra motionspass.

 

Via mailet kommer du kunna acceptera att du vill vara med under vårterminen, genom att betala in medlemsavgiften.

 

Medlemskort kommer du erhålla via medlemsappen som heter ”SportAdmin MedlemsApp” (laddas ner från AppStore eller Google Play).

 

Nya motionsmedlemmar från och med VT 2023:

 

Från och med vårterminen 2023 anmäler du dig som ny motionär till oss via vår hemsida och vår "bokningsknapp". Du kommer där att dirigeras vidare till att fylla i personuppgifter till vårt medlemsregister, och kommer också betala in medlemsavgiften där.

Viktigt att se efter vid betalning är att korrekt "kategori" av medlemsavgift väljs, så korrekt avgift betalas.

SportAdmin - Nytt med betalningar från VT 2023
2022-12-18 20:39

Precis som att  alla andra branscher digitaliseras så gör vi nu också det.

Nu börjar vi använda Sportadmin Kansliservice fullt ut från vårterminen 2023– ett automatiserat och digitalt föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.

 

För dig som är medlem innebär det att du kan betala med fyra nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Billmate, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell admininstration för oss som förening.

 

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:

  • Kortbetalning
  • Swish
  • Fakturabetalning*
  • Delbetalning*

 

*Vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

 

Läs mer under "Medlemsavgifter".

Vattengymnastik - plats finns!
2022-09-16 13:58

 Vattengymnastiken startade samtidigt som övrig verksamhet (vecka 36). Har du gått tidigare termin har du din plats kvar, meddela dock gärna om du inte vill/kan vara med (SMS: Katarina 070-303 45 98).

 

Är du intresserad av att börja, anmäl intresset här så återkommer vi. 

 https://goo.gl/forms/msMEqJhoohRWpS2T2

 

Välkommen!

Motionsledare / vikarier sökes!
2022-08-30 19:35

Smedstas ledarkår på motionssidan behöver bli större. Kan du tänka dig att ta ansvar för en grupp längre fram el kliva in som vikarie - hör av dig! Föreningen står för utbildning om du är intresserad. Info@gnestagympa.se

Nyheter från våra grupper
Motion, 06/01 17:00 
Vattengymnastik, 02/09 14:00 
Barn & Ungdom, 20/08 13:03 
Motion, 29/08 21:06 
 
Sponsorer