Bokning för motion
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Smedsta Gymnastikförening
Fotboll
Passbeskrivningar Motion

MOTION BAS

Motionsgympapass på grundnivå. Varierad, effektiv och skonsam träning till inspirerande musik. Övningarna bygger upp styrka, kondition, koordination, balans och rörlighet.

Ett rejält pass med lätta övningar, stabilt utgångsläge, och utan belastande hopp. Ett bra sätt att få kläm på rörelser som ingår i andra gympapass. I detta pass bestämmer du själv om du vill hålla dig till de enkla övningar som visas, eller om du vill ta ut svängarna. 

MOTION MEDEL

Motionsgympapass på medelnivå.

Passet inleds med en uppvärmning som förbereder kroppen för kommande övningar. Sedan arbetar vi med styrka och kondition i olika block.

Varierad, effektiv och skonsam träning som bygger upp styrka, kondition, koordination, balans och rörlighet.

ZUMBA

Välkommen att upptäcka glädjen och energin i Zumba! Zumba utförs till latin-inspirerad musik, och dansstilar såsom Merengue, Salsa, Reggeaton och Cumbia ingår i passet. Passar alla som älskar att röra sig till medryckande musik på ett kravlöst sätt. Här finns inga rätt och fel – din egen stil och rörelseglädje är det som räknas!

SHAKE IT UP

Dansant och fartfyllt pass där du svänger loss på stepbräda. Passet innehåller en uppvärmning med eller utan låda. I konditionsdelen utförs olika stegkombinationer på steplådan, passet innehåller också en hel del styrkeövningar. Bra träning för ben-och sätesmuskler.

STYRKA

Styrke/Power pass vilket innebär uppvärmning med kondition och koordination som sedan går över till att gå igenom alla kroppens muskelgrupper med hjälp av hantlar eller din egen vikt.

Det blir ju självklart så tungt och jobbigt som Du själv vill, Du tränar bara ”mot Dig själv”!

STATIONSTRÄNING

Styrkepass upplagt som cirkelträning. Flera stationer byggs upp och syftar till att träna olika delar av kroppen. Vid passets slut ska hela kroppen fått sig en genomkörare. Redskap av olika typ kan användas, t ex hantlar, kettlebells, viktplattor, plintar, rep, bommar. Ett pass som kräver lite koordination och passar de flesta då alla kan arbeta på sin egen nivå.

STRONG NATION™

STRONG NATION™ är inte en dansklass utan ett musikdrivet, funktionellt träningspass i intervallform (HIIT – High Intensity Interval Training) där man jobbar genom hela kroppen enbart med egen kroppsvikt

Musiken är en viktig del av passet där rörelserna är synkroniserade med musiken och tempot som ger passet en hög intensitet. Genom att använda sig av sin egen kroppsvikt, kommer man att ge muskler uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik!

Glöm ej vattenflaska o svetthandduk, har man egen typ Yoga matta eller liknande går det bra att med denna!

 

 
Sponsorer